Travel is my dream

Güney Kore & Busan Gwangalli Plajı, Gwangan Köprüsü, Haeundae Plajı ve Gökyüzü Kapsülü


BUSAN & Gwangalli Plajı, Gwangan Köprüsü, Haeundae Plajı ve Gökyüzü Kapsülü: 
Güney Kore'nin Busan Şehrindeki gezimin bu bölümünde Gwangan köprüsünü en güzel görebileceğiniz yer olan Gwangalli Plajını sonra Haeundae Plajını ve burada bulunan Gökyüzü Kapsülünü göreceğiz. Gwangan veya Elmas Köprü, Güney Kore'nin Busan şehrinde bulunan bir asma köprüdür. Haeundae Bölgesini Suyeong Bölgesine bağlar. Yol yüzeyi yaklaşık 6.500 metre uzunluğunda olup köprünün tamamı 7.420 metre uzunluğundadır. Incheon Köprüsü'nden sonra ülkenin en uzun ikinci köprüsüdür.Haeundae Plajı Geniş kum alanı, berrak denizi ve göz alıcı manzaralarıyla, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti çekmektedir. Haeundae Sky Capsule olarak da bilinen Gökyüzü Kapsülü , Haeundae Plajı'nın muhteşem kıyı şeridini deneyimlemek için eşsiz bir yol sunar. Bu manzaralı yolculuk, dört yolcuya kadar sığabilen renkli, retro görünümlü kapsüllerde gerçekleşir .bir kişi iseniz iki kişilik bilet almanız gerekir.

Bu kapsüller , yerden yaklaşık 7-10 metre yükseklikte, 2,3 km'lik bir yükseltilmiş demir yolu hattı boyunca hareket ediyor.
Güney Kore & Busan Gwangalli Plajı, Gwangan Köprüsü, Haeundae Plajı ve Gökyüzü Kapsülü Güney Kore & Busan  Gwangalli Plajı, Gwangan Köprüsü, Haeundae Plajı ve Gökyüzü Kapsülü Reviewed by ARİF ÇELİK (ARKO35) on Temmuz 22, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Travel

Tema resimleri MichaelJay tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.