Travel is my dream

Güney Kore'den Çin Aktarmalı Singapur Yolculuğum


 Busan'dan Singapur'a Uçak Yolculuğum:Güney Kore'nin Busan Şehrinden Çin Hava Yollarından Aldığım Uçak bileti ile Çin'in Şanghay Şehrinin Pudong Havaalanı aktarmalı yaptığım Singapur yolculuğumda neler yaşamışım ,neler görmüşüm. Singapur Havaalanında girişte elektronik varış kartı doldurmanız gerektiğini unutmayın.LİNKİ https://www.ica.gov.sg/ Formu Doldururken Dikkat Etmeniz Gerekenler: Neye ihtiyacın var :

Geçerli pasaport İletişim bilgileri Seyahat bilgisi Varsa, Singapur'daki konaklamanızla ilgili bilgiler Dikkat etmeniz gerekenler : Tüm bilgilerin İngilizce olarak sağlanması gerekmektedir. Varış kartı bilgilerinizi Singapur'a varış tarihinizden (varış tarihiniz dahil) 3 gün önce gönderebilirsiniz. Lütfen Singapore Arrival Card'ın vize olmadığını unutmayın. Singapore Arrival Card e-Service'in kullanımı ücretsizdir. Singapur Varış Kartı'ndaki açılır menülerde yer alan listeler, Singapur'a gelen ziyaretçilerin beyan ettiği yerleri içerir ve Singapur Hükümeti'nin herhangi bir ülke, bölge, şehir veya alanın veya bunların yetkililerinin yasal statüsü veya sınırlarının veya hudutlarının belirlenmesi konusunda herhangi bir görüş ifade ettiği anlamına gelmez. Varış kartı bilgilerinizin başarılı bir şekilde gönderilmesi Singapur'a girişinizi garanti etmez. Singapur'a vardığınızda, giriş için uygunluğunuz kendi değerlerine göre değerlendirilecektir. Sizin tarafınızdan veya sizin adınıza belirlenmiş bir üçüncü tarafça sağlanan tüm bilgiler doğru ve gerçek olmalıdır.
Güney Kore'den Çin Aktarmalı Singapur Yolculuğum Güney Kore'den Çin Aktarmalı Singapur Yolculuğum Reviewed by ARİF ÇELİK (ARKO35) on Temmuz 28, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Travel

Tema resimleri MichaelJay tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.